, a Young Home 5. epizódjának show -jegyzeteinek keresése, például podcast? Nos, felfedezted őket. A heti epizód -tervező, valamint a kerámia állatok rajongója, Jonathan Adler telefonhívást nyújt nekünk, és továbbadja a díszítő bölcsességét. Hasonlóképpen megosztjuk pontosan, hogy egy egyszerű ágykapcsoló miként vezetett egy nagy szőnyeg kinyilatkoztatáshoz. valamint John nehézségei Sherry, hogy 60 másodperc alatt megosszák a kedvelt függöny javaslatait. Ráadásul pontosan arról beszélünk, hogy egy tereprendezési terv, valamint egy adott közösségi médiahálózat kihasználása segít nekünk a külsejünk frissítésében.

Felfedezheti ezt az epizódot az iTunes, a Google Play, a Stitcher és a Tunein Radio oldalon – vagy lejátszhatja az alábbiakban! Ezután használja ezt az oldalt, hogy megvizsgálja a hivatkozott linkek, jegyzetek vagy képek típusát.

Mi újság
Preferált videóink

Itt van a 2012 -es közzétételünk egy kedvezményes kupon felhasználásáról, hogy rövid tereprendezési konzultációt kapjunk, valamint azt, amit felfedeztünk. Ó, és feltételezem, hogy ez egy 60 perces (nem 30) élő társadalmi ajánlat volt (nem a Groupon). Memória, mint egy acélcsapda.

Jonathan Adler hangposta

Íme egy hosszabb interjú, amelyet 2013 -ban készítettünk Jonathan Adlerrel. Ez továbbra is a Sherry egyik preferált telefonhívása minden időkben (szintén megnézheti az átiratot is)

Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze az összes nagyszerű dolgot (kerámia állatok!) A Jonathanadler.com webhelyen, valamint a kiskereskedelmi helyeit (amelyet gyakorlatilag megnézhet ezen a kiadványon keresztül, amikor a DC üzletében felbukkanunk).

Ja, valamint javasolhatjuk a könyveit? Ez a mi előnyös.

Szőnyeg megvalósítás

Itt található a „Hálószoba evolúciója” közzététel, amelyet megvitattunk, amely a lányunk szobájában található frissítést mutatja, egy egész fotóval töltött áttekintésről, hogy pontosan hogyan változott a hely az elmúlt három évben.

Mi nem

Keresi azokat a New York -i befolyásolt festékszíneket? Itt van a Szabadság -szobor (hasonlóan egy nő a szabadság!), A Wall Street (itt még egy Wall Street, valójában), a Central Park, a Brooklyn, a Fifth Avenue, a Tribeca, az Astoria, Csempe.

És itt van a Home Beautiful felsorolása a 7 legjelentősebb stílushibáról, amelyek őrülten vezetik a tervezőket.

Ásunk

Itt van a hasznos festékcsésze, valamint a hasznos festékálca (és a tálca bélések)

A török törülközők, amelyeket a West Elm -től kaptunk, már nem érhetők el, azonban itt vannak hasonlóak a Wayfair -től és néhány nagyszerű fekete, a fazekas pajtából. Csíkok és béren kívüli FTW.

PSST- Keressen valamit, amit egy múlt epizódban ástunk, azonban ne ne feledje, melyik jegyzeteket mutatja be? Nos, itt van egy mesterlista, amelyről bármit is ástunk a múltbeli epizódokból.

*Ez az oldal társult linkeket tartalmaz

További üzenetek a Young Home Love -tól

Leave a Reply

Your email address will not be published.