vezérli az eszközöket. Az Elbee Brüsszelben található, Belgiumban, és mérnökök csapata csatlakoztatott eszközöket és hordozható eszközöket készít. Konrad Holubek, a társalapító és a vezérigazgató azt mondta, hogy az egész az edények mosása közben kezdődött.

„2014 áprilisában a konyhámban voltam, amikor az okostelefonom rezegni kezdett a nappaliban. Sajnos nem tudtam kapcsolatba lépni a telefonommal, mert a kezem elfoglalt volt, és a telefon nem volt elérhető. Ezt megvitattam Vincent társalapítómmal, és együtt megfigyeltük, hogy ilyen típusú helyzetek más csatlakoztatott eszközökkel is előfordulnak, mint például a domotikus rendszerünk. Miután megvizsgáltuk a meglévő megoldásokat, úgy döntöttünk, hogy innovatív módszert kínálunk a távoli kapcsolattartáshoz a körülöttünk lévő eszközökkel. ”

A cég fejleszti az Elbee, Smart vezeték nélküli sztereó fülhallgatóit az eszközök hangparancsokkal vagy fejmozgásokkal történő vezérlésére.

Bemutatjuk az Elbee, intelligens vezeték nélküli fülhallgatóit, amelyek egyedi készítményeket készíthetnek kedvenc tevékenységeihez anélkül, hogy a kezed használatát kellene használni. Ezek lehetővé teszik, hogy értesítéseket közvetlenül a fülében fogadjon, és az eszközöket alapvető hangparancsokkal vagy fejmozgásokkal vezérelje. A hang kiváltó és fejgeszties egyéni alkalmazáson keresztül individualizálható, és ezáltal elvégezhető bizonyos tevékenységek, például a telefonos asszisztenshez való hozzáférés, a zenelejátszó dalok átugrása vagy a nappali lámpáinak bekapcsolása.

Az Elbee idén később elindítja a közösségi finanszírozási kampányt, hogy a terméket forgalmazza. Az alábbi linken regisztrálhat az e-mail frissítésekre, hogy megtudja, mikor lesz elérhető.

getelbee.com

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published.