ábrázolása az akcentusfalak mindig is nagy funkciót játszottak a díszítő világban, azonban az utóbbi időben egy erős faltól távol tartunk egy mozgást a különböző módszerekig, amelyek integrálják, és növelik az egész szoba stílusát. A technikák betartása elősegíti a hangsúlyt annak biztosítása érdekében, hogy függetlenül attól, hogy melyik irányba nézel, mindig van valami lenyűgöző a megcsodálkozási helyen.

1. A kiemelő mennyezeti gondolat valami erős, valamint merész a mennyezetével. Frissítse a lágy színt egy finom akcentusra, vagy sötét, és fényes is, sokkal figyelemre méltóbb hatás érdekében.

2. Az Accent MouldingMoulding fantasztikus módszer a karakter hozzáadására egy szobához. Próbálja meg festeni a tányérsín díszítését, pontosan ugyanolyan színű, mint az akcentus mennyezet, hogy a színes színt a fal felső széleire hozza. Alternatív megoldásként próbáljon ki egy erős háttérképet vagy festékszínt, és hagyja a lemez sín díszítését szokásos és tiszta áttérésként a mennyezetre. Hasonlóképpen játszhat öntési méretekkel, valamint a falon lévő helyekkel. Próbálja ki a háttérképet a szék sín díszléi alatt, és festse a fal felső felét egy finom árnyékot, hogy lenyűgöző vízszintes vonalakat hozzon létre a szoba körül.

3. Az Accent padló egyszerűen nem emlékszik a padlóra, amikor olyan módszereket keres, amelyek a képzelet hozzáadására szolgálnak egy szobához, azonban ez egy nagy üres vászon egy fantasztikus nyilatkozat készítéséhez. Noha ez nem mindenkinek szól, próbáljon ki egy mintás csempét vagy egy festett fapadlót a figyelemre méltó hatás érdekében. Valami kevésbé állandó esetben a mintás vagy merészen színű szőnyeg fantasztikus alternatíva.

Sokkal több ötletért nézze meg Sally Armstrong preferált háttérképét az ékezetes falakról.

Leave a Reply

Your email address will not be published.