, amelyet a volt Apple senior alelnöke alapított, Tony Fadell, a Nest Labs már nagy slágerrel rendelkezik a tanulás termosztátjával. Ma a társaság bejelentette a „Nest Protect: Smoke + Carbon Monoxid”, egy innovatív füst- és szén -monoxid (CO) riasztás elindítását.

Az egység várhatóan novemberben lesz értékesítve az Apple, az Amazon.co.uk és a John Lewis oldalon, javasolt 109 font (Egyesült Királyság) kiskereskedelmi áron. Két verzióban lesz elérhető-egy vezetékes (230 V) plusz egy akkumulátorral működő egység, és ma egy egységet foglalhat az alábbi linken.

Ezenkívül a fészek kiadott egy alkalmazást az iOS, az Android és az Web rendszeren, amely felhasználható a Nest Secure és a Fest Learning termosztát mind a Nest Secure, mind a Nest -tanulási termosztát felállítására, irányítására és tájékoztatására. Nézze meg az alábbi PR teljes részleteit …

A Nest Secure beszél veled, megmondva a veszély helyét és a problémát. És mielőtt egy piercing riasztásnak hangzik, a fészek biztonsága barátságos fejjel felismeri, hogy elnémíthatja a kezed hullámával-nincs sokkal több lengő törülköző vagy seprű, hogy megpróbálja elhallgattatni egy hamis riasztást, miután megégette a pirítóst. Integrálódik a mobil eszközökhöz, így tájékozódnak a problémákról, amikor otthonról távol vannak, és még akkor is üzeneteket küldesz, ha az akkumulátorok alacsonyak, elkerülve, hogy az egészen ismerős éjféli alacsony árnyalatú csipog.

PALO ALTO, Kalifornia – 2013. október 8. – A Nest Labs, Inc. (www.nest.com) bejelentette a mai áttörési előrehaladást, amely újradefiniálja azt, amit az embereknek elvárniuk kell a füst és a szén -monoxid (CO) riasztásaiktól. Ezeknek a termékeknek biztonságban kell tartaniuk minket, ne bosszantsunk minket. Fészek Protect: A Smoke + Carbon Monoxide ™ sokkal többet tesz, mint csupán a riasztás hangja, ha otthonában van veszély. Beszél veled, megmondja, hol van a veszély és mi a probléma. És mielőtt egy piercing riasztásnak hangzik, a fészek biztonsága barátságos fejjel fel kell nézni, hogy a kezed hullámával elnémíthat-nincs sokkal több lengő törülköző vagy seprű, hogy megpróbálja elhallgattatni egy hamis riasztást. Integrálódik a mobil eszközökhöz, és még akkor is üzeneteket küld, ha az akkumulátorok alacsonyan futnak, elkerülve, hogy az egészen ismerős éjféli alacsony dobás csipog.

“Mindannyian megtapasztaltuk a füstjelzési riasztást, miközben főzünk, vagy az éjszaka közepén kerestük a szüntelen, alacsony árnyalatú csipkék forrását”-mondta Tony Fadell, a Nest alapítója és vezérigazgatója. „Minden alkalommal, amikor egy füstjelző sír farkas, egy kicsit kevésbé függünk tőle, majd – a frusztráció pillanatában – az akkumulátorokat kitágjuk, hogy megakadályozzuk a sípolást. És ez veszélyezteti bennünket és családunkat. ”

A tanulmányok kimutatták, hogy az Egyesült Királyság népességének 80 % -a rendelkezik füstjelzővel, de a tűzoltó és mentőszolgálat által részt vevő nyolc ház egyikében a füstjelző nem működött, elsősorban a lapos vagy hiányzó akkumulátorok miatt az akkumulátor riasztásai miatt csiripelő riasztások miatt. . [1]

“A biztonságnak nem szabad bosszantónak lennie” – mondta Matt Rogers, a Nest alapítója és a mérnöki alelnök. „Elfogadhatatlan számunkra, hogy az Egyesült Királyságban nyolc házból nem működő füstjelző. Ezeket a termékeket a törvény előírja, és arra törekszenek, hogy biztonságban tartsák minket, ám az emberek utálják őket. Meg akartuk változtatni ezt, így létrehoztuk a Nest Protect: füst + szén -monoxidot. ”

Elérhető az Amazon -tól

3 986 vélemény

Google Nest Secure – Füst riasztás és szén -monoxid -detektor (vezetékes)

A füstjelző, amelyre mások keresnek. A Nest Secure füst- és szén-monoxid riasztás, osztott spektrumú füstérzékelővel, hogy mindkét gyors és lassan égő tüzelés észlelje. Figyelmeztetést küldhet a telefonjára, beszélhet veled, és még a sötétben is megvilágíthatja az utat
Megmondja, mi a veszély és hol van. A split-spektrum érzékelő mind a gyors, mind a lassan égő tüzet keresi. Van egy 10 éves CO -érzékelője is, hogy megmondhassa, hol rejtőzik a mérgező, nem észlelhető CO
Tudni fogja, bárhonnan. A fészek biztonsága figyelmeztetheti a telefonját, ha valami nincs rendben otthon. Ha a riasztás kialszik, akkor kap egy üzenetet, ha az akkumulátorok alacsonyan futnak, vagy ha az érzékelő nem működik. És elnémíthatja a fészek biztonságát a fészek alkalmazás segítségével

£ 108,99

Legyen az Amazon

A termék jellemzői

Kiváló minőségű füst és szén-monoxid riasztás. A Nest Secure egy többkritérium-detektor, amely hő-, CO és füstérzékelőkkel működik együtt, amelyek együtt működnek a veszély észlelésében.

Fel a fejjel. Ha a Nest biztonságos látja, hogy a füst vagy a CO szint emelkedik, de még nem érte el a sürgősségi riasztási szintet, akkor ez korai riasztást fog adni, hogy elkerülje a farkas sírását.

Fészekhullám. Nem kell törülközőkhöz vagy székekre mászni. A fészek biztonsága lehetővé teszi, hogy a kezed hullámával elnémítsa a kellemetlen riasztásokat.

Mobil értesítések. Csatlakoztassa a fészket biztonságosMentary Nest-fiók Wi-Fi használatával, és alacsony árnyalatú riasztásokat, fejjel és sürgősségi riasztási értesítéseket kaphat okostelefonján vagy táblagépén. Vészhelyzet esetén a mit kell tennie, emlékezteti Önt az ajánlott tevékenységekre, és egygombos hozzáférést biztosít Önnek egy sürgősségi telefonszámhoz.

Éjszakai ígéret. Aludj biztonságban és hangban. Mielőtt elcsúsztatná, a Nest Secure megmutatja, hogy érzékelői és akkumulátorai gyors zöld ragyogással működnek, miután kikapcsolták a lámpákat, így az alacsony árnyalatú csipkék nem csiszolják az álmaidat.

Pathlight. A Nest Secure sokkal többet használ, mint a füst és a CO figyelmeztetéseket. LED -fényei éjszakai fény lehetnek otthonában. Amikor sötét, a fészek biztonsága megvilágítja az utat, miközben alatta jár.

Vokális riasztások. A Victoria University tanulmánya szerint a gyerekek sípoló füstjelzések révén aludhatnak. Tehát a riasztási hangok mellett a Nest Secure a női hangjelzőket használja az alvó gyermekek felébresztéséhez vészhelyzet esetén.

Több érzékelő, sokkal több funkció. A Nest Protect érzékelői tartalmazzák a fotoelektromos füstérzékelőt, a CO érzékelőt, a hőérzékelőt, a fényérzékelőt, az ultrahangos érzékelőket és az aktivitási érzékelőt. Együtt elemzik a füstöt és a CO szintet, látják, mikor hullámoznak, és éjjel megvilágítják az utat.

Vezeték nélküli összekapcsolás. Ha sokkal több van egy fészek védelme, akkor csatlakoznak, így riasztásokat fog hallani az összes fészek védelméről otthonában, még akkor is, ha a veszély csak egy szobában van.

Tervezés. A Nest Secure megkülönböztető négyzet alakú, fehér napraforgómintázatú. A fekete verzió csak a www.nest.com/uk oldalon érhető el.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból

Leave a Reply

Your email address will not be published.