, látogatóink hivatalosan kalaptechnikát szereztek, sokkal jobb otthonokkal és kerti konyhai területekkel + Bath Makeovers magazin. Mint Lindsay, valamint Jessica előtte, Christina költségvetésibarát konyhai terület átalakítása (amelyet februárban a látogató újratervezéseként osztottunk meg) a magazin „Csináld kevesebb” szakaszában, miután itt látták az YHL-en. Igen, velük együtt csináljuk a boldog táncot.

Itt van Christina, valamint a másik fél Trevor főszereplője, amely megmutatja figyelemre méltó 1400 dolláros konyhai terület átalakulását (és nem, hogy nem emlékeztünk arra, hogy nullát emlékezzünk meg ezen a számon). Ráadásul ez egy általános bél feladat volt (még a készülékeket, a padlót és a szekrényeket is kicserélték az adott meghökkentő árra). Gratulálok Christinának, valamint Trevornak a szolgáltatáshoz! Jól játszott, segítőkész háztulajdonosok. valamint köszönet, hogy kiáltást adott nekünk! Teljesen elpirulunk.

Megjegyzés: Kattintson az alábbi képre a cikk kibővítéséhez, valamint az itt található konyhai területükről szóló eredeti közzétételünk ellenőrzéséhez.
Preferált videóink

Hogyan kell magát a háttérképet függeszteni
Nézze meg, hogy pontosan hogyan lógunk egy héj és a tapéta panelt a valódi időben!

További videók

0 másodperc 1 perc, 0

Következö
Tengerparti otthoni háztáji túra
02:07

Élő
00:25
02:03
01:00

És a fantasztikus konyhai átalakításokról, amelyek egy komolyan irigylésre méltó költségvetéssel foglalkoznak, mi a legmegfelelőbb ajánlat, amelyet a konyhában szerzett? Kapott egy használt készüléket a Craigstlist -en, tárgyalt egy gyilkos ajánlatról a szekrényekről, vagy akár hardvereket fedezett fel az eBay -en? Mondd meg. Itt van a történet arról, hogy pontosan hogyan vettünk egy ingyenes mosogatógépet, egy szuper megfizethető csaptelepet, valamint a nap folyamán süllyedni. Nem nagyszerű ajánlatok miatt úgy érzi, mint a világ királya? Nem lehet csak én …

Képek a konyha területének és a fürdők átalakításának jóvoltából.

További hozzászólások a Young Home Love -tól

Leave a Reply

Your email address will not be published.