Egy új „Danfoss” vezeték nélküli, Z-hullámú, intelligens otthoni termékek sorozata is magában foglalja ezt a radiátor termosztátot. Az igényelt energiamegtakarítás akár 23% -áig is lehetővé teszi a rendszer, hogy a központi kijelző és a vezérlőegységből az összes radiátor irányítását vezérelje.

„Koppenhága-A Z-Wave Alliance tagja, Danfoss, a hűtési és fűtési technológia gyártója hamarosan elindítja új életét a Danfoss sorozatból. Többek között egy elektronikus radiátor termosztátból áll, amely a Z-Wave vezeték nélküli technológián alapul. Ez lehetővé teszi a radiátorok hőmérsékletének helyfüggetlen távoli szabályozását a házakban egy központi kijelzőn keresztül. A háztulajdonosok és a bérlők így mindig áttekintést nyújtanak és ellenőrzik a hőmérsékleti beállításaikat, ami lehetővé teszi az energia és a kapcsolódó költségmegtakarítás elvégzését.

A fűtési elemek továbbra is a legnagyobb energiafogyasztók Németországban. A Danfoss sorozat élettartamának fejlesztése az egész Európában a fogyasztók visszajelzésein alapul, válaszuk szinte egységes természetű: a fűtésvezérlők nagymértékű értéke nagy értéket képviselt a magas szintű kényelem és kényelem számára, miközben ugyanakkor energiát takarít meg. költségek. A Danfoss Series Living by Living -ből származó elektronikus radiátor termosztátok ebben a tekintetben segítséget nyújtanak, mivel az Aachen Egyetemi tanulmány kimutatta, hogy egy „régi” radiátor termosztátot elektronikus Danfoss radiátor termosztátra cserél, amely lehetővé teszi 23 % -os energiamegtakarítást.

Egyéni szobahőmérséklet-A Danfoss Z-Wave termosztátok lehetőséget adnak a felhasználóknak a fűtési intervallumok meghatározására. A háztartási rezidenciákat tehát csak szükség esetén hevítik. A hőmérsékletet minden szobában külön -külön lehet beállítani – például egy nappali meleg maradhat a nap folyamán, míg a hálószobát a lefekvés előtt kellemes hőmérsékletre lehet melegíteni. A Living Connect termosztátokba integrált Z-hullámú chipek lehetővé teszik, hogy ezeket az eszközöket a Danfoss hálózatokon kívüli háztartási hálózatokba is beépítsék, mivel kommunikálhatnak a többi gyártó Z-Wave kompatibilis eszközeivel, ideértve az internet és az okos telefonok engedélyezését is.

További információk a www.z-wave.com oldalon érhetők el. Látogasson el a Danfoss-ra a Z-Wave Alliance Stand-ban (C26) a Bécsben, a 12. mérés és a Billing/CRM Európában szeptember 22-től 24-ig. ”

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap egyenesen a postaládájába

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published.