anatómiája valaha is kíváncsi, mi történik az egyik hozzászólásunk írásában? Nem? Nos, egyébként elmondjuk neked. Vegye figyelembe ezt egy újabb pillantást a színfalak mögött és egy kicsit tovább az őrült blogolási elménkbe. Valószínűleg egy kicsit komolyabban vesszük be a hozzászólásunkat, mint sok ember (de talán kellene, mert a jelzálog fizetése attól függ), tehát biztosan nem azt mondjuk, hogy ezt kell megtenni. Csak így csináljuk.

Általánosságban elmondható, hogy sok projektorientált üzenetünk ezen szakaszokon megy keresztül: a tervezéstől és az előkészítéstől a dolgok elvégzéséig és dokumentálásáig, egészen a hozzászólásokig és a megjegyzésekre való válaszadásig.

Azok közül, akik blogokat írnak otthonáról, valószínűleg hasonló folyamaton megy keresztül. Természetesen bizonyos esetekben a folyamat gyors, és egy -két napon belül megtörténhet, és bizonyos esetekben ez elég hosszú (mint egy pillanat alatt látni fogod). És bármely adott napon néhány különféle projektet/hozzászólást zsonglőrködünk, amelyek nagyon különböző szakaszokban lehetnek, mivel általában nyolcot osztunk meg öt napos időtartam alatt. Az alábbi ábra csak hipotetikus, de a szaggatott vonal azt mutatja, hogy egyszerre írhatunk egy bejegyzést egy projektről, miközben megtervezünk, tervezünk vagy válaszolunk a többi másra vonatkozó megjegyzésekre.
Kedvenc videóink

Hálószobánk: 10 hónap
Itt egy pillantás a hálószobánk előrehaladására, tíz hónappal a költözés után. Kicsit átrendeztük és létrehoztunk egy szekrényt (végül!) Egy üres falból.

További videók

0 másodperc 1 perc, 3 másodperc

Következö
Hush hivatalos zenei videó
01:54

Élő
00:25
02:03
01:03

De már lefedtük, hogy nézzen ki egy adott napot, tehát térjünk vissza a bejegyzés céljához: a bejegyzés útját követve. Használjuk a hónap elején lévő mellékhelyiség tükörprojektünket példájaként, mert önmagában egy kis (MIS) kaland volt.

Augusztus 21., vasárnap:

8:30 AM-ISH: Sherry rájön, hogy jó lenne egy last minute egynapos projektet megosztani a következő héten-konkrétan hétfőn (más néven holnap) reggel. Yikes. Azt javaslom, hogy kerülje ki a mellékhelyiség tükörét, mert ez volt a listánkban, mert január és ez elég egyszerűnek hangzik. Sherrynek tetszik, ezért felkutatom az internetet néhány oktatóanyag / útmutató (beleértve a Layla és Kevin tapasztalatait is), hogy segítsen nekünk a legjobb számot.

10:00 óráig: reggeli után mindannyian arra törekedtünk, hogy raktároztuk a készleteket-azaz a tükör ragasztót és a vágást (Clara „hajtja” a kocsit, míg a Burger hátul jár-szeretni kell azt a kutyát, amelyet a kutyák kiszabadított politikája). Szeretünk együtt csinálni az ilyen dolgokat, így mindketten megállapodásra juthatunk az anyagokról (mint a Trim ebben az esetben, amely rengeteg méretben és formában van), ahelyett, hogy az egyik ember otthon maradna Clara -val, míg a másik idegesen az egészet az egész önmagában a döntések.

11:30 AM-ISH: Most otthon, Clara lemegy egy szunyókálásra, és belemerülünk azzal, hogy elkészítem az ajtó „előtte” képeit, majd eltávolítom. Sherry az irodában újabb bejegyzést ír az adott hétre.

13:00 PM-ISH: A projekt lassan megy, mert néhány sokkal több képet készítek a folyamatról, mint amennyit használok, de soha nem fáj, ha sokkal többet választhat, amikor eljön az ideje a bejegyzés írására. Befejezem a ragasztót az ajtón, Sherry segít nekem a tükör elhelyezésében, Clara kezd felébredni … és akkor rájöttem, hogy a ragasztó irányai azt mondják, hogy legalább 72 órát várjanak, mielőtt a széleket lezárják. Szar. Semmilyen módon ezt nem fogják megtenni, hogy megosszák hétfő reggel (vagy kedden vagy szerdán ebben a kérdésben). Megrúgjuk magunkat, hogy nem gondoltak erre. A B terv ideje a B tervhez

13:15 PM-ISH: A B terv a raklap-komposzt-tartály, amelyet akartam készíteni. Sherry langyos langya az ötletről (attól tart, hogy túl sokáig tart), de ez nyer, mert már nem valószínű, hogy az összes készlet (azaz raklapok és csavarok) a kezedben van ilyen rövid idő alatt megvalósult). Sherry táplálja a Clara ebédet, én pedig kint indulok. A délutáni hátralévő részét a raklap -komposzt tartály készítésével, fényképezésével és írásával töltik (Sherry túl megkönnyebbült, hogy megtörténik), ahogy a tükör a napfényben található.

Augusztus 22., hétfő:

10:00: A raklap-komposzt bin oszlop felmegy, senki sem az a bölcsebb (eddig), hogy ez egy csipeszes oszlop volt. A tükör még mindig beállítja …

Augusztus 24., szerda:

9:00: Anyámnak vége van a szokásos három órás szerdai reggeli gyermekfelügyelethez, ezért ürügyként használom a tükör projektbe való visszatérést (annak ellenére, hogy pár órás félénk vagyok a 72 várakozási időtől), miközben) Sherry megkezdi a birkózás újrafinomítását a rockerrel. Az utasítások azt sugallják, hogy egy teljes hétig várjunk a szélek lezárása előtt, de miután már meg is osztottuk azt a tervünket, hogy megosszuk azt, hogy már megtiltják, akkor legalább arra törekszünk, hogy készen álljunk arra, hogy megosszuk a jövő hétfőn. A hétvégére tervezett vendégeket (az unokatestvérem menyasszonyi zuhanya miatt), így péntek előtt meg kell csinálni.

10:30 AM-ish: A képek készítése az út mentén egy kicsit lelassít (megpróbálok egyeztetni a világítást az előző fotókészletbőlKihívás), tehát ilyen hosszú időbe telik, hogy felismerjem a 3/4 ″ -es burkolatot, amelyet megvásároltunk, nem elég vastag (olcsó és gyenge). Remélem, hogy Sherry nem ért egyet, és meggyőzheti, hogy rendben van, hanem inkább ugyanazt a következtetést érinti, mielőtt még a mondatomat is befejezem. Úgy néz ki, mint egy 5 dolláros főiskolai tükör (nem az, hogy mindkettőnknek nem volt ilyen a nap folyamán). Sóhaj.

10:45: Ismét kiaknázom Lowe -ba, hogy vastagabb díszítést találjak.

11:30: Visszatértem, vastagabb díszítés a kezében. Clara szunyókálása, így anyám távozott. Sherry elfoglalt a megjegyzésekre, és én harcolok a Deja Vu-val, amikor mérem, vágtam és újra elkészítem az új díszítésemről szóló képeket (ezért az előző képek sokaságát soha nem használták).

12:45 PM-ish: Szerencsére befejezem a burkolatot a helyére, mielőtt Clara felállt volna a szunyókálásából, ami azt jelenti, hogy rendelkezésre állok a baba megtekintésével (ahelyett, hogy Sherry-t el kellene vonnom a megjegyzés-reagáló felelősségvállalásból, mert oly sok egyszerre jönnek). Vágja le a ragasztókészleteket a helyén egy éjszakán át.

Augusztus 25., csütörtök:

11:30: Clara lemond a reggeli szunyókáláshoz (ismét) és Sherry megjegyzéseit (ismét), tehát elkezdem a ház tisztítását, mielőtt a hétvégi vendégek másnap megérkeznek. Úgy gondolom, hogy ez majdnem az ajánlott 24 órás beállított idő volt a ragasztón, tehát „megtisztítom” a napfényt, ha megszabadulok a mellékhelyiség ajtajától, amely közel öt nap ott él. Visszahúzom az ajtót a zsanérokra és a voila -ra – készek vagyunk!

11:45: A magánélet visszatérésének izgalma a mellékhelyiségünkbe úgy dönt, hogy zuhanyozok (a Clara Naps hihetetlenül fontosak ezek behúzásához).

11:55: Zuhany kész. Öltözött vagyok, és a számítógépen válaszolok az e -mailekre, miközben Sherry telefonhívást folytat a nappaliba. Aztán hallom: „BAM!” majd a „PoundPoundPoundPoundPound” követi. Az utóbbit Sherry sürgős lépéseinek ismerem. Tájékoztat, hogy az előbbi a tükör esése hangja volt. Cukor.

Dél: A frusztráció táplálja-mindkettő magamra, hogy felcsavarodtam, és a tükör istenekért, hogy megtanítsák nekem, hogy ne rohanjak egy projektet-a legjobban kapok, hogy lekaparom a félig keményített ragasztót a tükörből, az ajtóból és a darabokból. A kaparás jó módszer volt a harag felszabadítására, beismerem.

13:00: A Mirror újracsatlakozik (ezúttal az érzéssel!), És megbeszéljük azt a tényt, hogy csak el kell hagynunk, hogy ezt a dolgot egy teljes hétre állítsuk be … és a napfényhelyiségünknek félig komplett mellékhelyiségük lesz Ajtó, amikor a vendégek megérkeznek (nem is beszélve arról, hogy a hálószobánkban lesz egy ajtó nélküli mellékhelyiség). Hát, rosszabb dolgok történtek.

Augusztus 27., szombat:

Az Irene hurrikán eltalálja, és vendégeink úgy döntenek, hogy nem utaznak. Bummed, nem fogjuk látni őket, de legalább a káoszunk nem lesz kiállítva számukra … nem az, hogy lenne bármilyen elektromos erőnk, amellyel egyébként láthatjuk.

Augusztus 31., szerda:

20:00: Clara lefeküdt, és az egyhetes időzítőnk kb. 12 óra elteltével. Habálva egy kicsit ugrálok a fegyvert, de tudva, hogy a Labor Day hétvégén kívül leszünk a városból, elindulnom kell. Ráadásul a nappali szoba zsúfolódik a Sherry irodai szekrényfestésével, amely ott is zajlik. Tehát a ragasztómmal állítólag beállított ragasztásom és a szélek körül elhelyezett „biztonsági” körmökkel az ajtót a falhoz (majdnem függőleges) hajolom fel, egy párnával, amelynek alsó részén „éjszakai teszt”. Úgy gondolom, hogy ha a tükör újra leesik, akkor a legkevésbé lehet esni, mielőtt másodszor zavarom a burkolatot.

Szeptember 1., csütörtök:

8 órakor: A tükör túlélte az éjszakát felállva, tehát most fényképezek a körömrendszerről, hogy újra világossá váljon. Nem zavartam a korábban fényképezni, mert még mindig nem voltam biztos abban, hogy működni fog -e, és már elegendő időt pazaroltam a dolgok fényképezésével (a kis vágási folyamat), amely nem látná a napfényt.

11:00: A Sherry-vel a megjegyzés felelősségvállalásával és a Clara szunyókálással (érzékelsz egy témát arról, hogy mikor csinálom a dolgokat?) Az ajtót visszafelé fektettem, és újracsomagolom a burkolatot.

Szeptember 4., vasárnap:

20:30 – 22:30: A Labor Day -n kívüli városon kívüli tartózkodás arra készteti bennünket, hogy hagyjuk, hogy néhány napig beállítsuk a díszítést, de ez azt jelenti, hogy előrehaladhatunk, amikor a posta írásával foglalkozik (mivel a projekt majdnem teljes. ). Míg a testvéreim és én egy filmet nézünk a szüleim tengerparti házában, az összes eddig készített összes fényképet rendezem és méretezem. Aztán megírom a bejegyzést, hagyva foltokat az utólagos fotókhoz, amelyeket még nem kellett készítenünk.

Szeptember 6., kedd:

11:00: A forgalom hétfőn későn hazaért minket, hogy kivonjunk és elaludjunk, ezért kedden reggel használom az ajtót. Sherry azt javasolja, hogy készítsem „után” képeket, mielőtt újra esik (ilyen komikus, a feleségem), de (1) a fény rossz az eső miatt, és (2) biztos vagyok benne, hogy egy éjszaka túlél igazi siker.

Szeptember 7., szerda:

8:00: Victory! Az ajtó reggel jól néz ki, ezért kitöröm az állványt (ez ismét esős, tehát nem sok fény – csak mindent meg kell tennem), és elkezdek elkezdeni a képek után. SerpenyőRy játszik Clara -val, amíg nem azonosul, hogy a fotóban a tükörbe nézzen.

9:00: A fényképek elkészítése és feltöltése után. Gyorsan méretezem őket, és beküldöm őket a bejegyzésbe. A Sherry a számítógépért keres engem, és a lehető legjobban elolvassa, mert csak körülbelül egy óra van, hogy élőben menjünk.

10:00: A bejegyzés fel van állítva. Két és fél héttel később van később, mint a tervezett, de legalább fel van. Sherry néhány órán keresztül moderáló megjegyzéseket ad, miközben a Naptime előtt még egy órát szórakoztat.

11:00: Sherry még mindig válaszol a megjegyzésekre, tehát számomra visszatért a képek méretezéséhez és egy újabb hozzászólás írásához, ezúttal az Office Desk Top Postához (amelyet építettek és Poly’d a korábban délutáni délután, és jelenleg várja, hogy korábban teljesen megszáradjon Megkapják, fényképezik és másnap reggel közzéteszik). Az öt napos nyolc üzenet megosztása az, hogy mindig néhány folyamatban kell lennie, néhányat a korai tervezési szakaszban, és természetesen a készeket meg kell írni, és ezeknek a megjegyzéskérdéseknek válaszokra van szükségük. Tehát ez olyan, mint nyolc golyó zsonglőrködése … de egy szórakoztató nap-mégis-a-mondat.

VÉGE

Igaz, hogy ez a folyamat egy kicsit sokkal jobban ki volt húzva, mint sok hozzászólásunk. Néhányan sokkal gyorsabbak (mint például a Sherry Butterfly Art, amely csak körülbelül tizenkét órát vett igénybe a kiküldetés kezdete között), de ez nem lett volna egy nagyon drámai történethez, most? Ezzel szemben néhány projekt valójában hosszabb időt vesz igénybe (mint például a falról a fali íróasztalunk, a teraszunk vagy a mosókonyha – ezért döntünk úgy, hogy szakaszosan kezeljük őket, és csak megosztjuk az előrehaladásunkat az út mentén).

Volt valami, ami csodálkozott arról, hogy mi kerül a posztba? Mit csinálsz a munkájában vagy a mindennapi életben, amely sokkal inkább részt vesz, mint gondolnák néhányan?

További üzenetek a Young House Love -tól

Leave a Reply

Your email address will not be published.