színésznő, Uma Thurman éppen felsorolta a manhattani apartmanját, valamint annak nagy stílusa! Az öt hálószobás, három és fél fürdőszobát a háború előtti co-op-ban helyezik el a Gramercy Parkban, ahol két apartmanja volt-az egyik volt férje Ethan Hawke, a másik pedig önmagában.

2006 -ban felajánlotta a legelső lakást, és most ezt akarja elvégezni a 6,25 millió dolláros kért költség miatt. A ház tartalmazza a személyes park kulcsait, és megőrzi az 1910 -es épület karakterét a Herringbone tölgypadlóval, valamint egy faégető kandallóval. Kattintson a lenyűgöző lakossági vagy kereskedelmi ingatlan megtekintéséhez, amelyet gyakorlatilag nyálazunk!

A lakásnak nyílt koncepció alaprajza van, modern esztétikával, amelyet az egész területén hordoznak.

Egy mintás szőnyeg határozza meg az étkezőt, míg egy gyöngyös csillár ellopja a show -t.

A modern kielégíti az ipari iparágot a konyhában, karcsú, gombmentes szekrényekkel, rusztikus bárszékekkel és sárgaréz medálral.

A hivatalos lakóterület a kilencre öltözött, szobrászati ​​ülőhelyekkel és sárgaréz dekorációval. A fatégető kandalló megőrzi az 1910 -es épület karakterét.

A vonzó tanulmányban egy nagy íróasztal ül a hely egyik oldalán, hogy egy kicsit olvassa el a helyet – ezt egy Chanel párna hangsúlyozza.

A laza nappali szobában egy bársonyos tufolt kanapé van, amelynek szélsőséges díszítése két fényes narancssárga párnával van tetején, és színes pop-ot ad a semleges térhez.

Szimmetrikus ülőhelyek és dekoratív tükrök kereték a lépcsőt.

A sötét lószőr eltakarja a falakat a hálószobában, és megnyugtató helyet teremt. A szoba többi részének nagy része egy nagy gardróbszekrény, valamint egy fürdőszoba.

Kettős hiúság az alárendelt csövekkel a saját fürdőszobában a kiemelkedő funkció.

A márványban borított török ​​stílusú fürdő egy íves csempe mennyezet alatt nyugszik.

A második hálószoba, amely rendkívül jó lehet a vendégek számára, ugyanolyan luxus, mint a mester.

Egy nyugtató szürke kombináció szép alapot nyújt a környezetbarát és a rózsaszín pops számára a harmadik hálószobában.

Ebben a hálószobában a beépített íróasztal szép bitterületet kínál a munkához.

Leave a Reply

Your email address will not be published.