Készítettük a vendégszobát. valamint a fiatal fiú is merész. Komolyan, ez olyan, mintha nincs olyan hely, amelyet valaha is festettünk. Ahogyan mi is luuurve. Finanszírozási URV -vel. Ez valószínűleg a legpontosabb kép (nos, feltételezem, hogy ugyanolyan pontos, mint a monitor) a sötét réceből, amellyel mentünk:

A szín a programot, amelyet nem más, mint a szalvéta elleni jogi lépéseket, befolyásolták. Ez hasonló a Dragonfly-hez (az a szín, amelyre a beépítettek hátulját festettük a jövőbeni étkezőben), amikor egy csomó színmintát tartottunk a vendégtérben, ezt a színt kedveltük (a Dragonfly sötétebb és zöldebb volt. ).

Ezt Martha Stewart nevezi, ám a programból az olimpiai prémium festékkel illeszkedett, mert ez nem Voc (még az általuk hozzáadott színezékek még most már nem szabadok). Egy tojáshéj -felületgel mentünk (tehát egy kicsit megsemmisíthető és rugalmasabb, mint a lapos, de nem olyan fényes, mert olyan mély hang, amely nagy hibákat és hibákat mutathat, amikor fényes). Lowe -nek valóban nehézsége volt a nagyszerű mérkőzés megszerzésében, tehát ha a Paint Pro nem tudja jól megszerezni – a nőnk végül 0,3%-os pontosságon belül kapta meg – az olimpiai Azalea levél hihetetlenül hasonló alternatíva. A programból hasonlóképpen választhatja meg a Martha tollazatát, és nem a színesnek felel meg bármilyen más bázishoz, hogy megakadályozzák az aggodalmak teljes mértékét.

De vissza az egész űrfestési folyamathoz. Csak mondjuk meg, hogy amint elkezdtük gördülni, volt néhány Oh em gee pillanat. valamint rengeteg melodramatikus körömcsípés.

De miután eljutottunk a második kabáthoz, a védelem fantasztikus volt, valamint mélyen és gazdag, valamint erős és szórakoztató volt. Pontosan nézze meg, hogy sokkal több védelmi kabátot biztosított nekünk (a legjobb falnak két rétege van, míg a bal oldali falnak van egy). Bocsásson meg a félig létű színezést ebben a lövésben, valamint a fentiek, éjjel vették őket, így a többiek sokkal pontosabbak a nappali fénynek köszönhetően.

Miután befejeztük azt a második kabátot, eladtunk. Komolyan. Minden hiper és pofon boldog volt. Van valami csak a párosításról a színes színű, ropogós fehér díszítéssel, ami szédül. Amellett, hogy meglepően eléggé, csak egy gallon festékkel fejeztük be (néhányukkal valójában), mert ehhez csak két rétegre volt szükség – valószínűleg a színezett alapozónak köszönhetően, amelyet előzetesen használtunk.

A legelső dolog, amit ma reggel csináltunk, a vendégtérbe kerültünk, hogy megcsodáljuk a nappali fényben. Pontosan hogyan lehet egy 22 dolláros festék feladat ilyen változtatni? Ez elképesztő. Arra készülnénk, hogy néhány képet készítsünk az emberek számára, amikor az ajtócsengő megszólalt. Ez volt az új vendégágyunk, amely 30 perccel korábban jelenik meg. Tehát a képekbe került, mert nem volt egy pillanatra, hogy bármiféle típusú dolgot vegyen be (további részletek a Matrac -vásárlási kalandokról később). Különben is, itt van a kilátás a szomszédos vendég fürdőszobából:

És itt van egy lövés a teremből:

Az Off központú ablakok minden bizonnyal érdekessé teszik az alaprajzot, azonban pontosan megosztjuk, hogyan leszállunk a végső tervezésünkön, amikor mi, uh, a végső elrendezésre szállunk. Csak a dolgokkal fogunk játszani, amíg kiderítjük, mi szeretjük a legjobban.

Ó, és észreveszi, hogy néhány fali szemölcsre festettünk (ahogyan oly szeretettel telefonálják őket), mint például a szellőzőnyílások, valamint egy régi Bell Atlantic Phone Jack, a fenti fehér kimenetelektől balra. Már a korábbi tulajdonosok festették őket, így újrafestettük őket, hogy megfeleljenek az új fali színnek. Az összes festetlen üzlet azonban festetlennek tartottuk.

A dolgokra való festésről szólva, váratlan számú kérés után, végül szem előtt tartottam a videó vágását, így az alábbiakban játszhatsz a szegecselő játéknak, és pontosan megnézem, hogyan használom a kívánt tisztaságot, hogy jó legyen a jó, hogy jó legyen. Tisztítsa meg a vonalat az alaplapok mellett, valamint a Trim:

Ami a közúti projekteket illeti, szeretnénk hozzáadni a koronaöntést, és potenciálisan világosabb hangot festeni, mint a falnak (vagy legalább frissítsük a ropogós fehér festékkel, a díszítéssel együtt). Ez azonban természetesen nem olyan, amire van időnk, amikor anyám és mostohaapja csütörtökön gurul a városba.

Tehát ott van a sötét réce vendégszobánk. Most csak le kell lógnunk a fejlécet, meg kell ruháznunk az ágyat, kapnunk kell egy zuhanyfüggönyt, valamint a fürdőszőnyeget, a WC -ülés módosítását (ez régi és rozsdás is), függönyöket (ha van időnk), valamint az ábra Kifelé az oldalsó asztal és a lámpa sitch (előfordulhat, hogy ehhez sem jut). Lenyűgöző néhány napnak kell lennie …

További üzenetek a Young Home Love -tól

Leave a Reply

Your email address will not be published.