ezeket a dobókat titilálónak nevezheti. Úgy van. Azt mondtam, hogy tituláló. Ki nem szereti a jó kis üvegpoharat, amely bármi lehet, a vonzó gyertyatartóktól kezdve az ivószemüvegig vagy akár az ünnepi cukorkákig, amelyek tömegesen csoportosulnak egy dohányzóasztalon? Mindig is szerettem volna kipróbálni a kezem az üvegfestéken (az a fajta, amelyet tollral és sütni a sütőben sütnek), így gondoltam, hogy egy aranyos kis DIY ünnepi ajándék létrehozására használom, csak a dolog. Vagy ez lehet egy újabb epikus kudarc- soha nem tudhatod, mikor kezdi el ezeket a dolgokat …

Ehhez a projekthez eredetileg azt terveztem, hogy egy takarékos áruházba menjek, hogy olcsó 1 dolláros szemüveget festhessek, de amikor megbotlottam ezen a négyes ütközőn a Target -en, 2,50 dollárért (kevesebb, mint 65 cent pop), nem tudtam ellenállni, hogy megragadom. Ó, és megkaptam a Paint Pen -t – a Vitrea 160 -nak a Scandalwood Green -ben -, a Michael’s -től néhány dollárért (azt hiszem, körülbelül 3 dollár).

Amikor az alkalmazásra vonatkozott, csak követtem az utasításokat, és minden szezonális mintát szabadon adtam az egyes poharak külső oldalán (tollas lucfák sorok az egyik csésze, a kívánt tűk a másik üveg kiválasztott sémája, és hullámos vonalak és egyenes csíkok kerekítik a másikot a másikra. két csésze). Miután megengedte, hogy a csészék 24 órán át megszáradjanak (az olvasztott tollra vonatkozó utasítások szerint), ideje volt a sütőben 40 percig sütni őket 325 fokos hőmérsékleten (az utasítások valószínűleg változnak, ezért ügyeljen arra, hogy kövesse azokat toll, amikor itt az ideje, hogy a szakácsot bekapcsolja). TIPP: Nem melegítettük elő a sütőt, és ott hagytuk őket, hogy lehűljünk egy ideig, mielőtt eltávolítottuk volna őket, ami úgy tűnt, hogy segít az üvegnek a repedéstől, figyelembe véve, hogy a hőmérséklet jelentős változásai ezt okozhatják).
Kedvenc videóink

Az eredmény egy gyönyörűen édes és finom formatervezés volt, amely ünnepi érzés, anélkül, hogy túl a tetejére nézett volna. Más szavakkal, amennyire az ajándékok megyünk, ezek a csészék valószínűleg szinte bármilyen házban élhetnek, anélkül, hogy túlságosan helytelennek érezték magukat (mivel egy nagyon finom, szezonra megfelelő színsémát választottunk, és sokkal több Kitchy illusztrációt választottunk, mint például a színes hóemberek, mint a színes hóemberek Vagy Santas- bár ezek nagyon aranyosak lehetnek, ha biztos benne, hogy az ajándéka szeretné őket).

Szinte lehetetlen fényképeket készíteni (de nagyon magával ragadó és akár félig „profi megjelenésű” is):

Nem néznének ki az aranyosnak, tele cukorkával, és az asztalra csoportosítva, vagy akár kicsi fogadalmi gyertyákkal párosítva valaki kandallóján? Használhatók arra is, hogy meleg almaborot szolgáljanak a vendégek számára karácsonykor vagy akár újéven (mivel a tintát az üveg külső oldalára sütik, készen áll a használatra, és akár a mosogatógépbe is beugrhat). Tehát azt hittem, hogy nagy, sokoldalú házi készítésű ajándékokat készítettek körülbelül 5,50 dollárért (beleértve a tollat és mind a négy poharat). És természetesen szezonálisan berendezettek helyett individualizálhatók (szkriptmonogrammal, minden családtag nevével, kedvenc ikonja, például patkó vagy szív stb.). Valaki közületek kipróbálták a kezét üvegfestéken? Van más olcsó DIY ajándéka a teendők listáján? mondj el mindent róla.

Frissítés: Itt megtekintheti az összes kedvenc ünnepi dekorációs találatunkat – ezek közül sok 15 dollár alatt van!

További cikkek a Young House Love -től

Leave a Reply

Your email address will not be published.