A Camvine „CODA” digitális jelzőtermékét figyeltük érdeklődéssel, amint fejlődik. Lehet, hogy a jövőben is okos otthoni alkalmazások vannak a rendszer számára. Michael Dales a rendszer innovatív módszerein dolgozik, és legújabb kalandja RFID címkéket és a Nabaztag Rabbitot használja a távoli kijelzők vezérlésére a neten keresztül.

„A munkahelyemen a közelmúltban szórakoztam a külső API -n, és egy nagyon korai verziót szereztem be, hogy belsőleg játszhassunk. Az új felület teszteléséhez tettem valamit, amit korok óta meg akartam csinálni, ellenőrizze a Coda -képernyőmet a konyhámban a Nabaztag -ból!

A legrosszabbnak, itt van, mi folyik itt. A Nabaztag weboldal lehetővé teszi egy URL -t, amelyet meg lehet hívni, amikor egy RFID -címke elcsúszik a Nabaztag felett. Kalapok Illia -nak (a Nabaztag alkotói) itt, mivel ezt nagyon egyszerűvé tették, beleértve az URL -szereplő címkével kapcsolatos sablon információkat is, így tudom, melyik címke, mit hív a felhasználó a címkének és így tovább. Tehát a videóban, amikor elcsúsztam egy címkét a nabaztagon, egy URL -t hívnak egy Nabaztag.camvine.com nevű teszt webes alkalmazáshoz (amely még nem nyitva van, de ezt hamarosan kijavítom, és felteszem a Forrás a githubon, amikor esélyem van), amely tartalmazza a címke azonosítóját és nevét.

A nabaztag.camvine.com (az N.C.C mostantól a helyszínen nem a CODA része, de a CODA -val beszélhet a kísérleti API -nál. A felhasználók bejelentkeznek az N.C.C -be, és a fiókjukkal hitelesíthetik a CODA -ban lévő fiókjukat, amelyet elkészített A nyitott OAuth hitelesítési szabvány használatával. Miután megtették, az N.C.C megtudhatja, milyen megjelenítések vannak a Coda -ban, és milyen forrásokkal állnak be a kijelzőn. A felhasználó társíthatja az RFID címkét (és hamarosan többszörös) Megjelenítés/forrás párosítások. Ettől kezdve, amikor aktiválást kapunk a Nabaztag -ból, az N.C.C felhívja a CODA -t, és hozzárendeli a kapcsolódó forrást a kapcsolódó képernyőhöz. Szórakoztató, nem?

Nagyon szórakoztató volt, és nagyon várom, hogy a közeljövőben megnyithassam a Coda API -t – ez a bemutató csak megkarcolja a tervezett felületet, de már megmutatja, mennyi . ””

Camvine.com: Michaelandlaura.org.uk

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published.