Van egy dolgom a kosarakhoz, és amint mindannyian tudjuk, rengeteg tároló kosarak vannak. A fonottól a rattanig, a vízjácintig a szövött fűig az a lehetőség a tiéd. Tehát azt hittem, hogy összegyűjtöm néhány előnyben részesített puha tároló kosarat. Ezek nagyszerűek, nem csak a különféle tárgyak tárolására, azonban ha már nincs szükségük a napi tároláshoz, akkor le lehet hajtani és magukat megőrizni!

Ezek a kézzel kötött tároló kosarak a dán üzleti Ferm Living-ből származnak. 100% pamutkötélből készülnek, és igazán kiváló színekben, például faszénben, sárga és benzinből kínálnak. Tetszik a darabos kötés – tartósnak, de ugyanabban az időben lágynak tűnnek.

A Bookhou levélfák tároló dobozai 6 ”széles és 7” -es magas szintű, akár 7 ”-ben mérve, kiváló íróasztal -kiegészítők számára, vagy egy gyereknek a polcán, hogy a játékokat a padlótól távol tartsák.

Ez a szövött filc kosár mindig is az enyém volt. A nagyon erős ipari csíkokból készül, amelyek szokásos kosár-szövésű stílusban szövöttek. Ez egy csodálatos lehetőség a fa fatiszok kandallóval történő tárolására.

Az IKEA Komplement szőtt kosarak kiváló választás a fürdőszobában. 100% polipropilénből készülnek, ezek a kosarak nedves környezetben állnak fel.

Itt van egy újabb filc választás a Parkhaus Berlin számára. Ezek a beágyazott kosarak stílusosak, ám néhány csodálatos színben kaphatók, beleértve az élénk sárga, narancssárga és a zöld! Ahhoz, hogy pontosan felfedezze, hogyan készítheti el saját filc tálait, ellenőrizze a barkáit az internetes TV-n.

Michael Penney válogatásaihoz nézd meg a legszebb kosarak blogbejegyzését.

Fotó kreditek: 1. kötött kosarak, ferm living2. Levélfa tároló doboz, BookHou3. Szürke szőtt kosár, a filcbolt. Komplement kosarak, ikea5. Parkhaus Berlin könnyű filc kosarak, Remodelista

Leave a Reply

Your email address will not be published.